• orleana

ORLEANA JAZZBAND

Walter van Andel-trompet, Will van Gessel-klarinet/altsax/bluesharp/zang, Anton Verlee-trombone, Arjan de Swart-stringbas, Willem Deutekom-banjo, Matthijs Duyzer-drums, Violetta Roosberg-vocaal.

 

MET ORLEANA JAZZBAND 2018 IN  

 

Deze zondagmiddag (!) kunnen de liefhebbers weer genieten van onvervalste New Orleans jazz, maar ook van blues en gospel! De ‘Orleana Jazzband’ is een van de drie huisorkesten van Jazz Hall’72 en heeft zich ontwikkeld tot een landelijk veel gevraagde band, getuige hun volle speel agenda langs de Nederlandse jazzclubs en jazzevenementen. Ontstaan uit de Jazz Hall Streetparaders (1982-2007) heeft de band van Matthijs Duyzer (drums – oud Gorcummer) in de bezetting nog steeds een hoog Gorcum en regio gehalte. Zeker met vocaliste Violetta Roosberg, die met warme stem zowel de jazz- als gospel standards verzorgt, verwacht de Gorcumse jazzclub deze middag veel publiek om 2018 in te luiden met gratis ‘bubbles’ van onze sponsor PLUS ! Kom ook het glas heffen op een nieuw JAZZY jaar!

 

Het concert is van 14:30 tot 17:00. Theater PoGo – Podium Gorcum, Grote Haarsekade 120, 4205 VL Gorinchem. Kaarten v.a. 14:00 aan de zaal, Entrée € 11,=/ JH.donateurs € 8,50/CJP-houders € 5,00.

Info via www.jazzhall72.nl en www.facebook.com/jazzhall72