Ook het concert van 27 maart 2022 is verplaatst naar De Nieuwe Doelen.

Haarstraat 64 4201 JD Gorinchem.

Het concert van de Louis Armstrong Celebration Band op 20 februari is in verband met de corona maatregelen verplaatst naar de boven foyer van De Nieuwe Doelen.

Haarstraat 64 te Gorinchem.

Parkeren is mogelijk in de nabij gelegen parkeergarage Kweeklust.

We zijn blij dat we dit concert op deze manier door kunnen laten gaan.

Mis dit geweldige concert niet!!

Helaas moeten wij in verband met de huidige corona regels het concert van 30 januari 2022 annuleren.

We hopen op betere tijden

Het concert op zondag 28 november kan in verband met de nieuwste corona maatregelen niet door gaan.

Geheel onverwachts werden wij geconfronteerd met het afzeggen van de Four Stream N.O. Jazzband voor zondag 28 november.

We zijn bijzonder blij dat de Storyville Jassband bereid was om in dit korte tijdsbestek ons te helpen en de komende zondag het concert te verzorgen.

Toegang tot het concert van 28 november is alleen toegestaan met corona toegangsbewijs.

Bij binnenkomst in de hal van De Luisterpost toont u uw Corona toegangsbewijs op uw smartphone of op papier.U krijgt een corona toegangsbewijs als: u 2 prikken hebt gehad, u corona hebt gehad en weer beter bent of u een negatieve test (gratis!) hebt van maximaal 24 uur oud. Het coronatoegangsbewijs zet u zelf op uw smartphone met de Coronacheck-app. Of u print het thuis uit op papier.

Het concert met de Cotton City Jazz Band kan helaas niet doorgaan op 03-10-2021.

Het concert van 03-10-2021 wordt nu verzorgd door de Jazzy Rabbits.

We hopen dat de Cotton City volgend seizoen een concert kan verzorgen.